Defensief rijden

Private safehouse is ook in staat het item veiligheid door te trekken met betrekking tot de veiligheid van het gezin/familie.

Private safehouse

Private safety in het verkeer

Met onze mobiele rijveiligheidtraining, gericht op defensief rijden, krijgt u inzicht in de risico’s rondom uw voertuig door middel van het creëren van bewustwording. Na onze training rijdt u nooit meer op de ‘automatische piloot’ maar scant u automatisch uw omgeving op basis van eenvoudige observatietechnieken. U leert niet alleen de techniek in en van uw auto in optima forma te benutten, maar ook om de nodige vrije ruimte in het verkeer op een natuurlijke wijze gaan benutten. Dit tezamen zorgt ervoor dat, bij eventuele plots optredende ongewenste situaties, de aangeleerde noodscenario’s eenvoudig uitvoerbaar zijn ondanks de op dat moment ontstane stress.

Private safehouse

Private safety in en rondom de auto

Indien gewenst leren wij u een aantal effectieve zelfverdedigingstechnieken in hun meest basale vorm. Hierdoor zijn deze technieken eenvoudig toepasbaar tijdens plots optredende bedreigingen in en rond de auto. De trainingen zijn sec gericht op defensie en om zo snel en veilig mogelijk te ontkomen uit een bedreigende situatie en niet op het aangaan van een fysiek conflict.