Over ons

Naar aanleiding van onze visie, “Ieder individu heeft recht op een veilige leefomgeving”, is Private Safehouse opgericht. Onze dienstverlening is ontstaan vanuit kennis en expertise binnen het vakgebied veiligheid. We hebben diverse diensten ontwikkeld die uiteindelijk de veiligheid van een individu in zijn werk-, privé-, leef- omgeving aanzienlijk vergroot.

Private safehouse

Onze teamleden

Daan en Danny hebben gedurende jaren al vaak bewezen de beste samenwerkingspartners te zijn in diverse bedrijven.

 Na vele jaren van opgedane individuele ervaringen en de daaruit ontwikkelde competenties, leek samenvoeging hiervan een ultieme uitgangsbasis voor het stellen van een visie en een missie. Een missie gericht op ontwikkeling, stimulatie en activatie van de persoonlijke veiligheid, waarbij awareness en preventie de basale bouwstenen moeten zijn.

Over ons

Danny de Vries

Heeft ruim 30 jaar gewerkt voor de politie Nederland. In deze periode maakte hij deel uit van de ME (mobiele eenheid), AE (aanhoudingseenheden openbare orde). Z’n laatste operationele periode maakte hij 15 jaar deel uit van een landelijk arrestatieteam, waarvan 8 jaar instructeur van de instructiegroep voor de opleiding van de landelijke arrestatieteams in binnen- en buitenland.

Na zijn operationele periode was hij docent van de operationele groep van de AIVD en docent groep IBT (integrale beroepsvaardigheid training) van de politie waar hij voornamelijk de inlichtingendienst en de observatieteams trainde.

Danny richt zich binnen Private Safehouse voornamelijk op de uitvoering van operationele taken.

Over ons

Marieke Kisjes

Is oprichter van een aantal bedrijven, waaronder Private Safehouse. Ze is ervaren in Commercie, Marketing en Communicatie.

Marieke houdt zich naast operationele taken voornamelijk bezig met netwerken, relatiebeheer, kwaliteit, rapportages en After Sales.

Over ons

Daan Kortland

Heeft jarenlange ervaring als ondernemer binnen diverse branches. Hij is qua kennis rondom veiligheid opgeleid door Danny de Vries. Eveneens heeft hij gedurende de jaren ervaring opgedaan in diverse zelfverdedigingsdisciplines.

Daan zijn kracht ligt in het afstemmen van de eisen en wensen en mogelijkheden van u als klant en in het monitoren van het proces van onze dienstverlening. Het klantencontact en proces monitoren is binnen Private Safehouse dan ook zijn belangrijkste taak, naast de uitvoering van operationele taken in samenwerking met Danny.