Veiligheidsanalyse

en advies Woning

Private Safehouse staat voor veiligheid, veiligheid voor uw privé omgeving maar u kunt ook denken aan veiligheid van uw werkomgeving en personeel in zowel binnen- als buiten- land.

Private safehouse

Private safety in de thuis-/werkomgeving

Veiligheidsprotocollen zijn enerzijds een universeel gegeven, echter is iedere locatie, situatie, wijze van voortbewegen en met name de persoon in kwestie dermate uniek, dat een standaardadvies gewoonweg niet geboden kan worden. Hieraan zal te allen tijde een safetyscan op maat aan ten grondslag liggen.

Op basis van uw vraag en uw behoefte alsook de uitkomsten van de safetyscan, kunnen wij u een gericht advies veiligheidsplan leveren, afgestemd op uw persoonlijke behoeftes en uw persoonlijke verblijfsomgeving. Uiteraard zal er voorafgaand aan de scan een persoonlijk gesprek, tussen u en onze deskundigen, plaatsvinden alsook bij oplevering van ons veiligheidsplan.

Zoals u zich kunt voorstellen zijn deze analyses aan te bieden door het hele land. Aangezien dit maatwerk is zullen we op basis van uw situatie een gerichte offerte maken.

Eveneens is deze dienstverlening aan te bieden in verblijven in het buitenland of uw werkomgeving.

Private safehouse

Toepasbaarheid van ons advies

Onze safetyscan brengt geanalyseerd in kaart waar mogelijke hiaten zitten aangaande de veiligheid in en rondom uw verblijfsomgeving (woninganalyse). Aansluitend hierop maakt ons advies veiligheidsplan inzichtelijk op welke wijze u uw persoonlijke veiligheid, alsook die van uw gezin en/of metgezellen, in directe zin maar vooral op eenvoudige en uitvoerbare wijze kunt optimaliseren. Dit tezamen afgestemd op de actuele gevaren en risico’s, die helaas heden ten dage onderdeel zijn geworden van ons reguliere leven.